By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Edhe kur thirrjet e drejtuesve të institucioneve kanë qenë publike dhe alarmante ato kanë rënë në vesh të shurdhër. Tre javë më parë Drejtori i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Genc Juka kërkoi mbylljen e pikave të tregtimit të mishit buzë rrugës nacionale në segmentin Fush Krujë-Laç si edhe u kërkoi qytetarëve që të mos blejnë mish në këtë zonë.