By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or



In the lower level of our recently completed case study house, we had to compose a wall to house a see through fireplace, a large TV and the media components. One side of this wall faces our media room and the other side faces the guest room.


We decided to create a composition on the media wall side using a limestone tile and drywall. We set the see-through fireplace down and to left of the TV. The TV has been placed so it is centered in the media room, but off set in the overall composition. We tucked the media components into a tall, thin cabinet around the corner from the TV and fireplace to minimize the detailing on the face of the wall. Around the corner in the guest room, the see through fireplace is more simply detailed with a drywall return making the limestone tile look set into the thickness of the wall.


Today’s Slides: