By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Në Veri të Shqipërisë po vazhdojnë përpjekjet për hapjen e rrugëve, që lidhin Qarqet Shkodër, Kukës dhe Dibër, ku një numër i madh komunash malore vazhdojnë të jenë të izoluara prej më shumë se dy javësh.