By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Është vështirësuar meëtej situata në veri të Shqipërisë për shkak të vazhdimit të rreshjeve të deborës, erërave të fuqishme dhe orteqeve, që kanë bërë të pakalueshme rrugën kombëtare që lidh rrethin e Pukës me Tropojën, Hasin, Kukësin dhe Shkodrën.