By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Në zonën Veriore të Shqipërisë, ka vazhduar edhe sot të rëndohet situata, ku një pjesë e akseve kombëtare janë ende të bllokuara së bashku me pjesën më të madhe të rrugëve rurale. Komunat malore vazhdojnë të jenë të izoluara nga bora dhe ngricat, ndërkohë që po shfaqen edhe emergjencat shendetësore dhe ushqimore.