By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Cak Supri lan Ning Nadia ngajak sedulur ngobrol-ngobrol bab paranormal Amerika lan perayaan Halloween sing diperingati saben akhir Oktober, tiap taune. Soko Kedutaan Besar Indonesia nok Washington DC sing memang terkenal angker amargo sing nduwe omah, jenenge Evelyn, iku mbiyen bunuh diri nok omah iku. Evelyn nduwe Berlian gedhe warnane biru sing dijenengke 'Diamond Hope', sing konon wiwit mbiyen dipercoyo koyok nduwe sepatan. Wong mbiyen percoyo mitos sing digowo berlian iku, yaiku sopo wae wong sugih sing nduweni 'Diamond Hope' iku uripe orak bakal seneng, alias sengsoro.