By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Perayaan Halloween kanggo bocah-bocah iku biasane diperingati karo pawai nganggo klambi lan dandanan sing medeni. Bocah-bocah iku mlaku muteri omah-omah lan njaluk 'trick or treat', diparingi permen utowo dihibur. Ning segmen iki, cak Supri lan ning Nadia ngobrol-ngobrol karo mbak Endang Tirayoh, pegawai Kedutaan Besar RI ning Washington DC tentang pengalamane kerjo ning gedung sing terkenal angker iki.