By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Cak Supri karo Ning Nadia ketemu pak Samsul Ashar nok Washington DC. Sakdurunge nok Washington DC, pak Walikota Kediri iki tindak nang Harvard University kanggo belajar kasus-kasus pemerintahan nok Amerika, termasuk filosofi lan efektifitas pelaksanaan pemerintahanne. Pak Walikota Samsul Ashar, salah siji soko 19 pemerintah daerah Indonesia sing kepilih kanggo melu kursus singkat pemerintahan nok 'Harvard Kennedy School of Government'. Kursus sesasi iki koordiansi Departeman Dalam Negeri Indonesia, Rajawali Foundation lan dibiayai sak kabehe karo Universitas Harvard.