By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Isih karo Cak Supri, Ning Nadia lan pak Walikota Kediri, Samsul Ashar nok Washington DC. Pak Walikota nyeritakno pengalamane kepilih dadi salah satu soko 19 pemerintah daerah sing belajar nok Harvard. Program taun pertama iki bakal diterusno saben taun, kerjasama Harvard, Kementrian Dalam Negeri lan Rajawali. Jok lali rek, jagad neko-neko onok ning segmen iki!