By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Во многу американски заедници за домување има заеднички простор за рекреација и средби. Но тоа не е се`. Жителите во вакви заедници избираат да бидат поинволвирани во животот на другите, од споделување оброци до споделување на управните функции.