By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Oktober 2011 Videos by Popular

Halloween dan Paranormal di Amerika (Bagian 1) - Warung VOA 6 November 2011

11/20/11
Cak Supri lan Ning Nadia ngajak sedulur ngobrol-ngobrol bab paranormal Amerika lan perayaan Halloween sing diperingati saben akhir Oktober, ... tags: Cak Supri Nadia Madjid Oktober 2011 Supriyono Warung VOACak SupriNadia Madjid

Halloween dan Paranormal di Amerika (Bagian 2) - Warung VOA 6 November 2011

11/20/11
Perayaan Halloween kanggo bocah-bocah iku biasane diperingati karo pawai nganggo klambi lan dandanan sing medeni. Bocah-bocah iku mlaku ... tags: Cak Supri Nadia Madjid Oktober 2011 Supriyono Warung VOACak SupriNadia Madjid

Halloween dan Paranormal di Amerika (Bagian 3) - Warung VOA 6 November 2011

11/20/11
Isih karo Cak Supri lan ning Nadia, soko gedung Kedutaan Besar Indonesia nok Washington DC. Nok segmen iki ono cerita tour kapal hantu sing ... tags: Cak Supri Nadia Madjid Oktober 2011 Supriyono voaindonesia Warung VOACak Supri

Halloween dan Paranormal di Amerika (Bagian 4) - Warung VOA 6 November 2011

11/20/11
Cak Supri lan ning Nadia njawab email soko pemirsa sing wis ngirim pertanyaan nok email warung VOA. Ojo lali nontonen Jagad Neko-Neko ning ... tags: Cak Supri Nadia Madjid Oktober 2011 Supriyono Warung VOACak SupriNadia Madjid

Naik Haji dari Amerika (Bagian 4) - Warung VOA 7 November 2011

11/07/11
Cak Supri lan Ning Nadia ngajak pemirsa jalan-jalan nok salah satu bangunan Washington DC, sing jenenge 'tne National Building Museum'. Nok ... tags: Cak Supri Nadia Madjid Ning Nadia Oktober 2011 Supriyono Warung VOACak Supri

Muslim AS Demo Anti-Wall Street - Apa Kabar Amerika 24 Oktober 2011

11/01/11
Sudah memasuki bulan kedua rakyat Amerika demo menolak keserakahan korporasi dan kesenjangan ekonomi. Kini warga Muslim pun ikut bergabung ... tags: Apa Kabar Amerika Oktober 2011 Patsy Widakuswara Supriyono VOAApa Kabar AmerikaDemo Anti Wall Street

Tantangan Pemuda di AS dan Dunia (Bagian 1) - Warung VOA 31 Oktober 2011

11/02/11
Cak Suprti lan Ning Nadia ngliput pengangguran nok Amerika lan tantangan Pemuda Amerika ngadepi masa krisis koyok saiki. tags: Cak Supri Nadia Madjid Ning Nadia Oktober 2011 Supriyono Warung VOACak Supri

Tantangan Pemuda di AS dan Dunia (Bagian 2) - Warung VOA 31 Oktober 2011

11/02/11
Cak Supri lan Ning Nadia ngajak pemirsa mengamati sarjana manca negara lulusan Amerika. Lulusan iki angel entuk panggawean nok Amerika ... tags: Cak Supri Nadia Madjid Ning Nadia Oktober 2011 Supriyono Warung VOACak Supri